Mine mål i år 2017!

Frokost ideer!

Efter nogle efterspøgelser kommer her et indlæg om inspiration til en sund, lækker og mættende frokost! At have en god madpakke/frokost med, er noget jeg priortere højt i min hverdag – især de dage hvor jeg er ude fra tidlig morgen til aften. En god madpakke sikre mig god næring og energi til hele dagen og sikre at jeg kan prestere maksimalt!
En god og næringsrig frokost består af gode kilder fra fedt, protein og kulhydrat. Kulhydrat sikre at kroppen har energi til rådighed – stille eller aktiv, fedt tilfører din krop vigtige vitaminer og protein sikre en god mæthed.

Ide nr. 1:

IMG_0812

Stegt kylling stegt med krydderier, soja samt lidt chili, fuldkornsris og grøntsager (her broccoli) – efterfølgende er der tilføjet ketchup og en håndfuld nødder.

Ide nr. 2:

img_1855

Nudler stegt vendt i en chili-soja blanding, krydret stegt kylling, stegt spinat/hokkaido-mos vendt i en klat smør samt noget rød peber.

Ide nr. 3:

img_1709

Kylling og en masse grøntsager stegt på panden og vendt i en blanding af soja, ketchup og krydderier toppet med edamamebønner og dertil en hjemmebagt gulerodsbolle! Hertil fik jeg nogle nødder for ekstra fedt.

Ide nr. 4 

img_1095

Hjemmelavet kødsovs lavet på oksekød, blandet salat hertil fik jeg en håndfuld riskiks samt en proteinbar!

Ide nr. 5

img_0823

Fuldkornsris, en frokost-bøf (kan ofte fås billigt i f.eks. netto eller lidl), grønne bønner og ketchup (obligatorisk). Hertil fik jeg også en håndfuld mandler.

Ide nr. 6

img_1650

Min mors frikadeller, bagt sød kartoffel, en masse grønt og en klat kokosolie ovenpå (grøntsagerne var varme)!

Ide nr. 7 

img_0157

Lige et lille tbt sommerferien, men her er en fuldkornsbolle med henholdsvis kylling og parmaskinke med pesto under self, hertil en omgang salat.

Ide nr. 8 

img_1255

Stegt svinekød, ovnbagte kartofler og bønner, hertil fik jeg (igen) nødder og en dressing!

 

At have en god og indbydende madpakke med behøver ikke at være svært eller uoverskueligt, jeg fikser ofte mine madpakker til de kommende 3 dage. Det tager ikke mere end maks 30 minutter, og kan endda kombineres med aftensmaden. Lav lidt ekstra kød samt tilbehør og pak det ned i bøtter, så er den lige til at tage med den efterfølgende morgen.
Der er ingen undskyldning for ikke at leve sundt, den øverste ide har endda kostet under 20 kr., risene kostede 15 kr. for et kilo (og der er til nogle portioner), kyllingen fik jeg til 15 kr (brugte halvedelen) og et broccolihovede kostede 10 kr.! 🙂

Hvad har du i madpakken? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine mål i år 2017!