Madplan uge 2!

Hvorfor træner jeg?

Den anden dag læste jeg et indlæg, som fik mig til at tænke lidt over hvorfor jeg egentlig træner.

Der er utrolig mange som ikke forstår, hvorfor jeg gider bruge så meget tid og energi i et fitnesscenter, men for mig virker træningen som ren terapi. Når jeg træner kan jeg være 100 % mig selv, fitnesscenteret er MIT fristed, der er her jeg lader op, det er her jeg kan dyrke det, som JEG er god til og som jeg syntes er sjovt! Jeg elsker følelsen efter en god træning, jeg sover bedre om natten, det giver mig energi og har jeg en dårlig dag – er det intet som en god træning ikke kan klare!
I mange år var det sådan, at når jeg var fysisk aktiv var jeg psykisk rolig!
Nu er jeg psykisk rolig stort set altid, men stadig er min kærlighed for træning kun vokset med tiden! Jeg ved nu en hel del om træning, jeg ved hvordan jeg kan træne så det er sundt for min krop og ikke mindst min psyke! Jeg træner ikke for at se ud på en bestemt måde, jeg træner simpelt fordi jeg ELSKER det og den følelse det giver mig!

Hvorfor træner du?

skaermbillede-2017-01-13-kl-15-59-33 img_1896 img_1841

Ja, det er vist ikke svært at se hvilket outfit jeg bedst kan lide 😅

 

Skal du have hjælp til at komme i gang med træningen? Jeg tilbyder som altid træningsprogrammer udarbejdet til DIG – inkl. billeder af samtlige øvelser! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 2!