Hvem er jeg?

Verdens bedste grød

Jeg elsker grød, spiser det dagligt og for mig er det perfekt som morgenmåltid fordi det holder mig mæt og fyldt med energi mange timer eller som aftensnack inden jeg skal sove! Jeg er et vanemenneske uden lige, og derfor er min grød rimelig ens fra gang til gang, jeg variere dog med proteinpulver og toppings.

Her kommer opskriften på en ordentlig portion:

Ingredienser

  • 50 gram havre
  • 100 gram (3 stk.) æggehvider
  • 1 håndfuld revet squash eller gulerod
  • 2,5-3 dl. Vand/mælk
  • 1 scoop proteinpulver (bruger casain eller whey)
  • ½ tsk. Salt
  • 1 tsk. Sødemiddel (SØD, sukker el.lign.)
  • Peanutbutter, mandler, smør ell. Lign.

Fremgangsmåde

Kog havre, vand/mælk, squash/gulerod, salt og sødemiddel sammen til den rette konsistens, pisk æggehviderne i og rør godt rundt (så de ikke stivner i ”klumper”). Når grøden har en god konsistens (ikke for fast) røres proteinpulveret i og grøden køles i 5-10 minutter.

Jeg topper altid min grød med crunchy peanutbutter, en smørklat, en håndfuld mandler eller en god klat vaniljeskyr – MUMS!

 

Næringsindhold uden peanutbutter  

Kalorier: 340

Kulhydrat: 35 gram

Heraf sukkerarter: 1 gram

Fedt: 4 gram

Protein: 38 gram

Næringsindhold med peanutbutter

Her er brugt 12 gram peanutbutter (ca. 1 tsk.)

Kalorier: 411

Kulhydrat: 36 gram

Heraf sukkerarter: 1 gram

Fedt: 10 gram

Protein: 41 gram

IMG_0001

IMG_0481

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er jeg?