Efterårs brød
Kostvejleder og personlig træner
Til 4 brød – ca. 24 stk.
Ingredienser:
- 30 gram rapsolie
- 4 dl mælk
- 3 dl vand
- 1 dl cremefraiche 5 % (kærnemælk/skyr kan bruges)
- 50 gram gær
- 1 tsk. Salt
- 1 dl. hørfrø + 1/2 dl. græskarkerner
- 2 dl. havregryn
- Mel (brugte hvede og spelt)
- 1 æg
Fremgangsmåde:
- Lun vand og mælk i en gryde
- Opløs gæren i en skål sammen med mælk/vand
- Kom cremefraiche, olie, salt og hørfrø i
- Kom havregryn og mel i blandingen indtil den rette konsistens (brødet skal være til at forme, men ikke for mættet)
- Lad dejen hæve i en times tid
- Form dejen til 4 brød
- Lad brødene efterhæve i ca. 30 minutter
- Pisk æg og pensl brødene
- Bag i ovnen i ca. 30 minutter (eller til de er gyldne) i ovnen ved 200 grader.
Næringsindhold pr. stk.:
Kalorier: 177
Kulhydrater: 27 gram
Heraf sukkerarter: 0 gram
Fedt: 4 gram
Protein: 6 gram
-Velbekomme ☺️
Ingen kommentarer endnu