Sprøde cookies, der er sunde for sjælen!
Kostvejleder og personlig træner
Som I kunne læse i mit tidligere indlæg, går jeg ind for en balanceret diet hvor intet er “rigtigt og forkert”, da jeg i dag sad og læste anatomi fik jeg en pludselig trang til cookies! Så jeg tjekkede køleskab og skuffer for ingredienser og endte med at bage nogle super lækre cookies – sprøde udenpå og bløde indeni, mums!
Her kommer opskriften:
30 stk. (små)
Ingredienser:
- 60 gram sukker
- 70 gram brun farin
- 70 gram smør (stuetemperatur)
- 1 æg
- 170 gram hvedemel
- 1 tsk. Bagepulver
- ½ tsk. salt
- 1 vaniljestang
- 1 marcipanbrød + 30 gram mørk choko (brugte Nellie, fordi det var hvad jeg havde)
Fremgangsmåde:
- Bland sukker, rørsukker og smør sammen
- Tilsæt æg
- Fjern vaniljekorn fra stangen og bland med en smule mel
- Bland mel, bagepulver, salt og vanilje
- Tilsæt langsomt melblandingen i
- Hak chokoladen fint og tilsæt i resten af dejen
- Rul 30 små cookies og fordel på bagepapiret
- Bag i en forvarmet ovn ved 175 grader i ca. 10-15 min.
Nærringsindhold pr. Stk.:
- Kalorier: 54
- Kulhydrat: 7 gram
- Heraf sukkerarter: 2 gram
- Fedt: 2 gram
- Heraf mættet: 1 gram
- Protein:1 gram
Ingen kommentarer endnu