Ynglingssalaten og dagens aftensmad!
I dag er det jo 1. søndag i advent og dagens startede derfor med lækker morgenmad med familien samt adventsgaver! 💖
Dagen “sluttede” ligeså godt som den startede, nemlig med en super lækker aftensmad!
I dag stod menuen på møre marinerede bøffer på grillen, bagte bagekartofler, min mors lækre sovs og en stor salat!
Jeg er gået hen og blevet ret vild med denne salat, så tænkte jeg lige ville dele opskriften med jer 👇🏼
Ingredienser
– Hjertesalat (andre kan også bruges)
– Ærter (frosne)
– Edamame-bønner (pillede)
– Peberfrugt (brugte rød)
– Agurk
Fremgangsmåde
– Hæld ærter og bønner i hver sin skål
– Hæld kogene vand over ærter og edamame-bønner
– Snit salaten og vask den grundigt
– Skær agurk og peberfrugt ud i små tern
– Hæld vandet fra bønner og ærter
– Bland salaten som ønskes
Ingen kommentarer endnu