Lækker, fyldig efterårssalat
Kostvejleder og personlig træner
Mennesker elsker generelt rutiner og vaner, nogle mere end andre – jeg selv er et KÆMPE vanemenneske! Jeg kan uden problemer spise det samme uger i træk uden at blive træt af det, men dem derhjemme har det ofte på en liiiidt anden måde. Derfor lavede jeg forleden denne efterårssalat som tilbehør til marinerede kyllingespyd og en dressing, det var en kæmpe succes og et godt alternativ til de sædvanlige kartofler og den halvkedelige salat eller kogte grøntsager.
Opskriften kommer her:
Til ca. 4 mennesker
Ingredienser:
- 3-4 pastinakker
- 1/2 pose grønne bønner (frost)
- Romaine salat
- 1/2 agurk
- 500 gram små kartofler
- Soya
- krydderier (paprika, salt, timian, chili, sukker/sødemiddel)
Fremgangsmåde:
- Skær kartofler over i halve, kom dem i en pose med lidt vand/olie, timian og paprika, ryst posen godt, kom dem på en bageplade, drys med salt og bag dem i ovnen til de er færdige (200 grader, ca 30 min.). Lad dem køle af.
- Skær pastinakker ud i små tern, kom dem i en pose med lidt vand/olie og paprika. Ryst posen, kom dem på en bageplade, drys med salt og bag dem i ovnen i ca. 20-30 minutter.
- Kom bønnerne i en skål, hæld kogene vand over og hæld det fra igen efter 5 minutter. Varm en pande godt op og skær bønnerne ud i små stykker. Kom bønnerne på panden og steg dem godt, når bønnerne er gyldne hældes en blanding af soya, chili og lidt sukker/sødemiddel over bønnerne og bønnerne vendes i det. Lad bønnerne køle af.
- Skær salat og agurk ud, vask og kom det i et fad/en skål
- Når de resterende grøntsager er kølet af toppes salaten med bønner, pastinak og kartofler.
Ingen kommentarer endnu