Om tårer, samvittighed og at komme videre

Når frokosten bliver opgraderet!

Efter en 10,5 times fabriksarbejde i går fra tidlig morgen til aften, har jeg i dag helt fri og hele dagen til at lave hvad jeg har lyst til! Så skønt!

I dag var der derfor også tid til at gøre lidt ekstra ud af frokosten, ikke fordi det tog specielt lang tid – så dette er også en god ide til madpakken! Frokosten bestod af risnudler, kylling og græskarmos:

Ingredienser:
– Nudler (brugte risnudler)
– Kyllingebryst
– Broccoli
– Græskar (rodfrugter kan også bruges)
– Krydderier

Fremgangsmåde:
– Skær kyllingen ud i tern og steg på panden i lidt olie. Når kyllingen er gennemstegt krydres den med ønskede krydderier (brugte paprika, timian og salt).
– Kog nudlerne op og hæld vandet fra. Varm en pande godt op og steg nudlerne på panden, sluk for panden og hæld en blanding af lidt soya, paprika og chili over nudlerne.
– Kog broccolien hurtigt op.

– Skær hokkaidoen (eller rodfrugterne) ud i tern og bag i ovnen til de er gennembagte. Kom dem op i en skål og blend dem, smag til med salt og krydderier.

img_1670

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om tårer, samvittighed og at komme videre