Madplan uge 9!

GRATIS træningsprogram på kun 45 minutter!

Behøver træningen at tage lang tid? Jeg hører tit folk ”hovere” med deres lange træningspas som mindst var på 2 timer, men er det en god ting at træne så længe? Betyder det, at de mere udmattede eller får mere ud af deres træning?

Nej højst sandsynligt ikke, faktisk måske rettere det stik modsatte! Træning er godt, men meget træning er ikke nødvendigvis bedre. Folk der træner 2 + timer træner (muligvis) ikke ligeså intensivt/effektivt, for det har rækker kroppens energidepoter ikke til, hvorimod folk der træner i ca. 1 time ofte udnytter timen til sit fuldeste og oplever en effektiv træning.

Kroppens kulhydratsdepoter er placeret i lever og muskler og lagrene har energi til 1 – 1 ½ times fysisk aktivitet, hvis man ikke tilfører kroppen kulhydrater inden depoterne ophører vil kroppen føles mere afkræftet og energien vil ikke være optimal. Den gode nyhed er, at man kan træne sig til større glykogendepoter, dette sker automatisk når du kommer i god/bedre form.

Jeg elsker at supersætte mine træninger, mine træninger er ofte ret korte men sindssygt effektive og jeg går altid ud med en følelse af, at kroppen er blevet brugt. Her for du et GRATIS træningsprogram til en effektiv ben- og balle-træning der kun tager 45 minutter:

Opvarmning: 5-10 minutters specifik opvarmning af ben
Øvelse Sæt Gentagelser
Benpres 4 10-12
Supersæt:

Stivbenet dødløft

Cable pull-troughs

4 8-10
Supersæt:

Dumbbell squat (dropsæt)

Band kick backs

4 8-10
Supersæt:

Sumo squat

Sumo dødløft

4 8-10
Trappe-maskinen Level: 14 Tid: 4 min.

 

Supersæt vil sige, at man tager to øvelser lige efter hinanden og derefter holder pause, på den måde sparer man en pause og opnår mere effektivitet.

Dette program er ikke for nybegyndere, da det indeholder teknisk svære flerledsøvelser, som kan føre til skader hvis de ikke udføres korrekt! Jeg bruger elastik i de fleste øvelser for at gøre dem hårdere og dermed få endnu mere ud af øvelsen, i dette program kører jeg ikke maks. men fokusere på muskelkontakt under hver enkel øvelse.

Træningen afsluttet af ca. 4 minutter på trappemaskinen, dette kunne erstattet af en anden øvelse men elsker lige at få det sidste ”burn” ud af træningen 😉

img_2182

Sommer 2016 vs vinter 2017 

 

img_2261

Husk jeg sælger træningsprogrammer for 250 kr., hvor der er fokus på DIG, DINE forudsætninger og DINE mål! Kontakt mig på 22458062

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madplan uge 9!